Laster ...
SKU
521001859

Priam Seat Pack, Cybex, JS Petticoat Red

Jeremy Scott, det globale moteikonet bringer nok en gang sin unike visjon til CYBEX. Ergonomi og sikkerhet kombinert med unik Petticoat design sørger for å bringe smil uansett hvor du triller! PRIAM er en barnevogn som er perfekt for nåtiden og tilpasningsdyktig for fremtiden.

kr 5 699,00
På lager
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 799,-

Beskrivelse

PRIAM er kulminasjonen av raffinert design, innovasjon og fleksibilitet. PRIAM er utviklet for å være praktisk og med sitt unike design 4-i-1 reisesystem er vognen laget for å tilpasse seg livsstilen din og vokse med barnet. Den gir deg mulighet til å lene setet tilbake eller folde det sammen med bare en hånd. PRIAM kan foldes sammen i en frittstående enhet eller helt flat. PRIAM er ideell for praktisk bruk og oppbevaring, om det er på restaurant, i bussen, i bilen eller i hjemmet.

En praktisk rygglomme lar deg oppbevare verdisakene dine, mens en uttrekkbar UPF50+ solseil og et pustende nettingvindu holder barnet ditt kjølig på varme sommerdager. Sammen med Seat Packs myke polstrede sele og seteinnlegg kan babyen din reise komfortabelt mens du reiser med stil.

En kolleksjon full av moro, glede og ren lykke. Hvite prikker som spretter ut fra et nydelig rødt stoff - en gledelig kombinasjon som aldri vil svikte i å få deg til å smile. En praktfull overdimensjonert sløyfe refererer til klassisk Hollywood-stil og vil garantert snu hodet og fange oppmerksomhet.

* Kun seatpack som medfølger.

Tilleggsfunksjoner:

- Enhåndsbretting

- Flat, ergonomisk liggestilling

- Vendbar seteenhet

- Enhånds hvilefunksjon

- Uttrekkbar solseil

- Polstret sele

- Komfortabelt seteinnlegg

- Barnestol funksjon

- Justerbar benstøtte

- Stofftrekk kan maskinvaskes på 30°

- Kompatibel med Priam og e-Priam rammer

Teknisk informasjon:

- Dimensjoner som foldet: L 950 mm / B 600 mm / H 365 mm

- Dimensjoner som foldet mest kompakt: L 845 mm / B 510 mm / H 290 mm

 

 

 

You may be also interested in following products

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede