Laster ...
SKU
520000509

Bilstol, Cybex, Sirona S i-Size, Soho Grey

Ikke mer vonde løft og ryggsmerter når ungen skal inn og ut av bilsetet med den innovative enhånds 360° rotasjonsmekanismen. Cybex Sirona S i-size kan brukes bakovevendt helt opp til 105 cm, ca. 4 år. Sirona S i-Size har integrert base som medfølger i denne pakken.

kr 3 990,00
På lager
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Diskret forsendelse
  • Gratis frakt

Beskrivelse

Cybex Sirona S i-size oppfyller de nye i-size europeiske krav og forskrifter for bilseter. De nye i-size forskriftene sier at barn i alderen 15 mnd og under må reise i et bakovervendt barnesete, som er sett på som det sikreste transportmiddelet av mange eksperter, inkludert forbruker- og helseorganisasjoner som ADAC pg den tyske uavhengige forbrukertestorganisasjonen Stiftung Warentest. Med Sirona S i-size kan barnet bli transportert i en bakovervendt posisjon fra fødsel til de når 105 cm (ca. 4 år) takket være et nyfødt innlegg som er tilgjengelig separat. Nytt intelligent design betyr at selv større barn har god benplass til å sitte komfortabelt, og det tar ikke opp for mye plass heller. Sirona S i-size kan enkelt installeres i mindre biler. Andre funksjoner som en-hånds hvilestilling gir ekstra komfort og gjør hverdagen enklere.

Hovedfunksjoner

Innovativ 360-graders rotasjonsmekanisme: Gjør det enkelt å bytte mellom bakover- og fremovervendt stilling. I tillegg gir den en komfortabel stilling når barnet skal inn eller ut av setet og gir mindre belastning på foreldrenes rygg.

Bakovervendt barnebilsete: Reduserer risikoen for personskader ved frontkollisjon med over 80% sammenlignet med et fremovervendt barnebilsetesystem. Tester viser at kraftpåvirkningen under en frontkollisjon blir jevnt fordelt over et stort område. CYBEX anbefaler at barn opp til 4 år reiser bakovervendt.

Kjøreretningskontroll (DDC): Forhindrer misbruk av fremovervendt stilling av barnebilsetet. Dette sikrer at den fremovervendte stillingen ikke kan brukes før barnet er minst 16 måneder gammelt og 76 cm høyt.

Ytterligere funksjoner

Energireduksjonsteknologi (ER-Tech): Tilbyr økt sikkerhet for barnet i fremovervendt stilling i tilfelle en frontkollisjon. Det reduserer kraften på nakken til et barn under en frontkollisjon med omtrent 20%, sammenlignet med andre eksisterende selesystemer.

Integrert L.S.P. -system: Gir økt sikkerhet i tilfelle av en sidekollisjon. Det reduserer kraften ved en sidekollisjon i kombinasjon med det energiabsorberende skallet med ca. 25 %.

Høydejusterbar hodestøtte: Har 12 stillinger for tilpasset justering etter hvert som barnet ditt vokser.

Enhånds hvile- og rotasjonsfunksjon: Gjør det enklere
for foreldre å justere setet samtidig som den ene hånden holdes fri. Den tilbyr 5 stillinger i bakovervendt stilling og 3 i fremovervendt stilling slik at barnet kan sove og reise komfortabelt.

Sentralt 5-punkts selesystem: Sikre barnet ditt på en enkel måte.

Energiabsorberende skall: Absorberer kraften fra et sammenstøt og beskytter barnet.

Støtstang: Økt beskyttelse I tilfelle en kollisjon bakfra. Belteholder: Gjør det enkelt å ta barnet ut av setet.
Nyfødtinnlegg er inkludert.

 

 Produktspesifikasjoner:

- Dimensjoner (DxBxH): 70x43x63,5 cm.

- Vekt: 15 kg

- UN R129

- Trekket kan maskinvaskes på 30°c

- Utviklet og designet i Tyskland

Omtaler

Bli den første til å omtale dette produktet

Du omtaler: Bilstol, Cybex, Sirona S i-Size, Soho Grey

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede