Laster ...
SKU
7090049120008

Sleepytroll, Baby Rocker

Pris gjelder kun på nett.

Sleepytroll Baby Rocker passer til alle barnevogner. Den har lang batteritid og tåler all slags vær. Knapper lar deg justere bevegelsen. Sensor oppdager når babyen er i ferd med å våkne. Sleepytrolls fleksible design gjør det mulig å tilpasse enheten til alle barnevogner på markedet. Du trenger ikke noe ekstrautstyr for å ta i bruk Sleepytroll.

Tilbudspris kr 1 339,00 Kjøpt løst: kr 1 499,00
På lager
 • Tilgjengelig umiddelbart
 • Rask levering
 • Gratis frakt over 999,-

Beskrivelse

Sleepytroll har innebygde, oppladbare batterier med eksepsjonell strømkapasitet, noe som betyr at Sleepytroll kan brukes i opptil 8 timer før lading er nødvendig. Batteriet lades deretter opp på ca. 2 timer.

Sleepytroll er et robust produkt som er utviklet og testet i Skandinavia under tøffe værforhold. Ta den med deg uansett hvor du skal.

Sleepytroll er ikke laget for å erstatte deg som far eller mor, men utviklet for å hjelpe deg når du virkelig trenger en tredje hånd. Knappene lar deg justere bevegelsesnivået, slik at det passer ditt barns spesifikke atferd og dine behov. – Sensor oppdager når babyen er i ferd med å våkne. De smarte lyd- og bevegelsessensorene oppdager om babyen din gråter eller beveger seg og begynner automatisk å vugge vognen din før den lille våkner. Denne beroligende bevegelsen hjelper barnet å sove videre. 

Sensorens følsomhet kan justeres for å tilpasses vekt og størrelse på barnevognen samt barnets bevegelsesmønster og atferd. Når Sleepytroll aktiveres, vil Sleepytroll virke i 3 minutter før den går tilbake i hvilemodus. Sleepytroll kan også brukes manuelt uten å koble til sensorer. Da vil den virke I 40 minutter før den slås av automatisk.  

 

Produktegenskaper:

- Passer alle barnevogner

- Innebygd oppladbart batteri

- Innebygd bevegelses- og lydsensor

- Justerbare hastighetsinnstillinger

 

Produktspesifikasjoner:

- Høyde 16,7 cm 

- Lengde 9 cm 

- Bredde 7,4 cm

You may be also interested in following products

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede