Laster ...
SKU
P-COT-SC0557-WH

Sprinkelseng, Troll, Scandy, Hvit

Scandy sprinkelseng fra Troll i skandinavisk design. Tildekkede gavler og pent kuttede ben i naturfarget bjørk er detaljer som gir det lille ekstra.

Tilbudspris kr 2 659,30 Vanlig pris kr 3 799,00
På lager
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 999,-

Beskrivelse

Scandy er en serie barnemøbler for deg som liker moderne formspråk og skandinavisk design. Her kombineres hvite, glatte overflater med gjennomarbeidede detaljer. Tilbakevendende er de pent kuttede bena i bjørk som er behandlet med ufarget naturvoks for best holdbarhet. Sengebunnen er justerbar i tre posisjoner som enkelt endres etter hvert som barnet vokser og nye behov skapes. 

 

Produktegenskaper:

- Dekkede ender og pent kuttede ben i bjørk 

- Sengebunnen kan justeres i tre høyder

- Det er en markering langs den ene kortsiden som viser maksimal tillatt høyde for madrassen. Av sikkerhetsmessige årsaker er det viktig at madrassen ikke er høyere enn dette merket.

 

 

Produktspesifikasjoner:

- Mål  Lengde: 131 cm | Bredde: 65,6 cm | Høyde: 88 cm 

- Madrassmål  Lengde: 120 cm | Bredde: 60 cm - Madrass selgses separat

- Madrasshøyder  25 cm | 41 cm | 57 cm

- Materiale  Bjørk / MDF

- Fargekode  NCS S 0300-N / NCS S 0500-N

- Pleie Tørk av med en fuktig klut. Unngå sterke rengjøringsmidler eller slipemidler.

 

Troll har høye kvalitetskrav og kontrollerer hvert trinn fra tømmeret kommer inn i fabrikken til et ferdig produkt går ut. Maling, lakk og lim er vannbasert, miljøvennlig og laget i Sverige. Møblene er laget av mdf og massiv bjørk fra Nord-Europa. Alle møbler fra Troll er testet i en rekke testinstitutter for å møte både europeiske og amerikanske standarder. Troll tar ansvar for miljøet og resirkulerer produksjonsavfallet til blant annet oppvarming av fabrikkene. Det er også et system for resirkulering av maling og lim.

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede