Laster ...
SKU
509709

Stokke® sittedel Xplory V6®/Trailz™ Athleisure Pink

Sittedelen fra Stokke® gir barnet et mykt miljø for søvn, hvile og aktive stillinger og er designet med en genial dreibar setebøyle dekket i slitesterkt kunstskinn. Fotsøtten er oppgradert og utviklet i samarbeid med fysioterapeuter for å gi barna optimal beinstøtte, løsningen byr på glimrende ergonomi ved å unngå at barnet dingler med beina, uansett størrelse og alder. Og som prikken over i-en har sittedelen en utvidet kalesje med ypperlig ventilasjon.

kr 4 599,00
Utsolgt
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 799,-

Beskrivelse

Den myke og polstrede sittedel fra Stokke® er designet med en genial dreibar setebøyle dekket i slitesterkt kunstskinn, som også fungerer som bærehåndtak for bagen (kun som bærehåndtak på Stokke® Xplory®). Den dreibare setebøylen gir foreldrene rask, praktisk tilgang til barnet og sikrer at det viktige sikkerhetselementet aldri går tapt. Setet gir barnet et mykt miljø for søvn, hvile og aktive stillinger, dybden kan også justeres slik at det blir behagelig for nyfødte. Fotsøtten er oppgradert og utviklet i samarbeid med fysioterapeuter for å gi barna optimal beinstøtte, løsningen byr på glimrende ergonomi ved å unngå at barnet dingler med beina, uansett størrelse og alder. Dette er spesielt viktig når barnet sover og setet er lagt ned. Som prikken over i-en har sittedelen en utvidet kalesje med ypperlig ventilasjon.

 

Følgende er inkludert: Sittedel og tekstilsett som inkluderer; polstret sete, bakre overtrekk av tekstil, selebeskytter og kalesje med solskjerm.

Merk! Dreibar setebøyle med kunstskinn for sittedel og bag (kun Stokke®  Xplory®) følger ikke med sittedelen, men Stokke® Xplory®  & Trailz™  understell.

 

Produktegenskaper:

- Hever barnet ditt høyere og legger til rette for øyekontakt og tilknytning.

- Mykt polstret sete som kan tilpasses alle bordhøyder på kafeer/resturanter.

- Flere sittestillinger; forovervendt, foreldrevendt (sove-, hvile- og aktiv stilling).

- Ergonomisk fotstøtte hindrer at barnet dingler med beina.

- Justerbar dybde gir komfort for nyfødte.

- Utvidet kalesje med ypperlig ventilasjon.

 

Produktspesifikasjoner:

- Maksimal belastning sittedel: 15 kg.

- Produktvekt: 3,8 kg.

- Materiale: Harde deler i plastikk, polstring og tekstil i polyester.

Omtaler

Bli den første til å omtale dette produktet

Du omtaler: Stokke® sittedel Xplory V6®/Trailz™ Athleisure Pink

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede