Laster ...
SKU
521004899

Vogn, Cybex, Talos S Lux, 3-in-1, Deep Black

Her får du en virkelig kvalitetsvogn fra Cybex, komplett med liggedel og sittedel. I tillegg inkluderer vi testvinneren babystolen Aton B2. Pakken er også inkludert adapter, slik at du kan løfte babystolen rett ut av bilen, og klikke den på barnevognen. Enklere kan det ikke bli. 

Talos S Lux: Made for Nature - er den perfekte barnevognen for de som trives utendørs i naturen med ujevnt terreng. I tillegg er den funksjonell og enkel i bruk i bybildet, enten du ønsker å gå på en café eller besøker butikker, eller at du er på full fart inn og ut av tog / buss / bil. Den store seteenheten til Talos S Lux av det ypperste innen luksuriøs komfort og sikkerhet.

I denne pakken følger det også med nyeste modell av babystolen Cybex Aton B2. 

Tilbudspris kr 7 999,00 Kjøpt løst: kr 10 999,00
Utsolgt
 • Tilgjengelig umiddelbart
 • Rask levering
 • Gratis frakt over 999,-

Beskrivelse

Denne pakken er kun tilgjengelig i nettbutikk. 

Her får du med Talos S Lux ramme, sittedel, liggedel, bilstoladaptere og Cybex Aton B2 bilstol. Alt i en pakke og til en herlig pakkepris!

Talos S Lux barnevogn er ergonomisk, justerbar og kan brukes fra fødselen. Den XXL justerbare solskjermen gir barnet ditt optimal beskyttelse med UVP50+ og beskytter mot solens stråling. I tillegg kommer solskjermen med nettvindu som gir god luftsirkulasjon.

Talos S Lux har punkteringsfrie hjul og gir deg friheten til å utforske forskjellige terreng! Barnevognen har fjæring i hjulene som sørger for en komfortabel og behagelig tur!

Talos S Lux kan lett slås sammen med én hånd til en frittstående pakke som er praktisk å stue og oppbevare. Énhånd er alt du trenger for å legge ned ryggen til flat liggestilling. Dermed kan du bruke den andre hånden til å holde barnet tett inntil deg.

Høyden på håndtaket kan justeres med én hånd for å passe til den som triller vognen. Sittehøyden på Talos S Lux er den samme som standard bordhøyder, slik at barnet ta del i familiens måltider uten å måtte forlate barnevognen.

En romslig handlekurv kan romme last på opp til 5 kg, noe som gjør det til en praktisk følgesvenn uansett om du er på handletur eller bare trenger et sted å gjøre av skuldervesken.

 

Produktegenskaper:

- Luksuriøs seteenhet

- Ergonomisk tilpasset

- XXL justerbar solskjerm UPF50+

- Punkteringsfrie hjul

- Behagelig fjæring i hjulene

- Reisesystem - 1 chassis, 4 reisemuligheter

 

Produktspesifikasjoner:

- Fra fødsel til ca. 4 år

- Maxvekt barn: 22 kg

- Full størrelse: (TBD) L 790-925 mm / B 620 mm / H 1,020 -1,120 mm •

- Størrelse sammenslått med hjul: (TBD) L 620mm / B 620 mm / H 760mm

- Vekt vogn : 14,2 kg


AtonB2 i-Size CYBEX presenterer den nye Aton B2 i-Size bilstol. Utviklet i henhold til den nyeste sikkerhetsstandarden, og har lineær sidekollisjonsbeskyttelse som pålitelig beskytter babyen din mens du reiser. Den er kompatibel med CYBEX barnevogner og andre utvalgte merker. Den sammenleggbare USF50+ XXL solkalesjen til Aton B2 i-Size beskytter mot sol og vind selv utenfor bilen.

- Siste sikkerhetsstandard R129/03

- Sammenleggbar XXL solkalesje

- Linært sidekollisjonsbeskyttelsessystem ( L.S.P)

 

You may be also interested in following products

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede