Laster ...
SKU
PACK-XPLORY-GREY-KOMPLETT

Vogn, Stokke® Xplory® X - Modern Grey, Ink. Bagdel

Stokke® Xplory® X er det perfekte valget for foreldre som ønsker det beste for barnet sitt når det kommer til sikkerhet, kvalitet og stil. Stokke Xplory X er av ypperste kvalitet og bidrar til at barnet føler seg trygg og elsket. Stokke Xplory X er et absolutt must for foreldre som ønsker det beste innen barnevogndesign​.

kr 11 998,00
Tilpass Vogn, Stokke® Xplory® X - Modern Grey, Ink. Bagdel
Vogn, Stokke® Xplory® X - Modern Grey   + kr 0,00
Liggedel, Stokke® Xplory® X - Modern Grey   + kr 0,00

* Påkrevde felt

På lager
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 799,-

Beskrivelse

Vogn, Stokke® Xplory® X - Modern Grey, Ink. Bagdel

Stokke® Xplory® X er det perfekte valget for foreldre som ønsker det beste for barnet sitt når det kommer til sikkerhet, kvalitet og stil. Stokke® Xplory® X er av ypperste kvalitet og bidrar til at barnet føler seg trygg og elsket.

Det beskyttende setet med aktiv-, hvile- og sove- posisjon, gir barnet ditt den beste komforten. Innovativt skandinavisk design gjør at du kan manøvrere vognen lett og uanstrengt. Med tilbehør som liggedel og bilsete passer den perfekt til bruk fra nyfødt.

KOMFORT OG FØRSTEKLASSES KVALITET

Stokke® Xplory® X er en komplett barnevogn med høyt sete for å holde barnet nærme - nærhet og kontakt med foreldrene gir barnet en følelse av trygghet. Setet kan justeres slik at barnet kan sitte sammen med familien på kafeer og restauranter.

Setet kan vendes mot foreldrene eller fremovervendt. Setet har et hardt skall som gir økt sikkerhet og vognen er testet for sikkerhet både internt og eksternt. Stokke Xplory X vognen vokser med barnet og kan brukes fra nyfødt til småbarn opp til 22 kg.

Den justerbare fotstøtten kan settes i tre stillinger som gir komfort i alle aldre. 

Stokke® Xplory® X har en forlenget kalesje med solskjerm med UPF 50+ for solskjerming og beskyttelse. En enkel sammenlegging av kalesjen forhindrer å forstyrre barnets søvn.

Vognen har avtakbart polstret seteinnlegg, i et mykt, vevet og hurtigtørkende materiale som gir en skreddersydd passform. Den polstrede 5-punkts sikkerhetsselen er enkel å justere og komfortabel for barnet, som bidrar til å sikre at barnet sitter trygt når dere er ute på tur.

Den 360° reflekterende glidelåsen gjør at du alltid er synlig når du er ute med barnet. Dette er betryggende på regnfulle og mørke dager, eller kvelder.

Med sine 360° svingbare hjul er den enkel å manøvrere med èn hånd. Låsbare svinghjul foran gjør det lett å manøvrere barnevognen i trange områder. Hjulene er punkteringsfrie og lette å ta av for en enkel rengjøring. Du vet aldri når du må foreta et uventet stopp. Bremsesystem med rask respons gir deg kontroll når du trenger det som mest.

Stokke® Xplory® X er et tidløst og eksklusivt design med form som følger funksjon. Materialene er ekstra myke og er vannavstøtende med BIONIC FINISH® ECO – basert på en fluorfri base (PFC-fri)

Følgende er inkludert:

- Babypute til barnevognsete

- Shoppingbag

- Kalesje

- Selebeskytter til sittedel

- Dreibar seteskinne i kunstskinn til Stokkebarnevognsete

- Solskjerm til kalesje

- Stokke Xplory Black understell med håndtak i kunstskinn

- Sittedel/barnevognsete

- Stokke Xplory Bagdel til nyfødt

Produktspesifikasjoner:

- 101cm x 56cm x 131cm

- Vekt 13.4

- Egnet for barn fra 0-4 år

 

* tilbehør selges separat

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede