Laster ...
SKU
10010223-DGF

Vognpose, City, Voksi®, Dusty Green Flying

Voksi® City vognpose som er designet for å holde barnet ditt varmt og trygt gjennom høst- og vintersesongen. Med sin justerbare passform, naturlige isolerende materialer og praktiske funksjoner, er dette en ideell vognpose for barnet ditt under kalde og krevende værforhold.

Tilbudspris kr 1 499,00 Kjøpt løst: kr 1 890,00
Laveste pris siste 30 dager : kr 1 499,00
På lager
 • Tilgjengelig umiddelbart
 • Rask levering
 • Gratis frakt over 999,-

Beskrivelse

Dunpose, City, Voksi, Dusty Green Flying

Denne vinter- og høstposen er spesielt utformet med tanke på nyfødte babyer og vokser med barnet ditt helt til de når 4,5 år. Med en rekke justeringsmuligheter kan du tilpasse vognposen etter barnets størrelse og preferanser.

Vognposen er konstruert med naturlige og isolerende materialer, inkludert dun og fjær. Den unike fyllingen av dun og fjær gir utmerket isolasjon mot kulden, og holder barnet ditt varmt og beskyttet gjennom hele høst- og vintersesongen. Posen er også utstyrt med et belegg av BIONIC-FINISH®ECO på utsiden, som gjør den naturlig vannavvisende. Alle materialene som brukes i produksjonen av Voksi® City er sertifisert i henhold til OEKO-TEX® Standard 100, klasse 1. Dette kvalitetsmerket garanterer at ingen skadelige kjemikalier er brukt i materialene.

Voksi® City har en unik utforming av ryggåpningen, som gjør at posen enkelt kan monteres og brukes i vogner med ulike seler. Ryggen er utstyrt med et antisklimateriale som sikrer at posen holder seg på plass i vognen uten å gli. I tillegg følger det med en forlengerdel som kan enkelt monteres på vognposen når barnet vokser og trenger mer plass.

Når barnet ditt er lite og ikke fyller opp posen helt, kan du brette et teppe eller den dunfylte forlengerdelen og legge det i fotenden for å gi ekstra varme og komfort. Snoren rundt hodeområdet kan justeres etter værforhold og barnets preferanser. Du vil også finne et mykt hodeunderlag som både gir ekstra komfort for babyen og beskytter stoffet under hodet.

Med en sentrert glidelås foran får du enkel tilgang til barnet ditt, og den brede klaffen kan brukes for å sikre ekstra godt rundt barnet. En liten integrert lomme på siden av glidelåsen gir deg muligheten til å oppbevare småting som smokker.

 

Produktegenskaper:

- Kan forlenges

- Selekompatibilitet: Passer til 5-punktssele

- Hovedåpning: Front glidelås

- Ytelse: Pustende; Vindtett; Vannavvisende

- Produktkompatibilitet: Alle barnevogner

- Sesong: Høst, Vinter

- Temperatur: Ekstra kaldt

- Maksimum isolering

 

Produktspesifikasjoner:

- Alder:0-4,5 år

- Yttermateriale: 100% nylon

- Innermateriale: 100% bomull

- Fyllmateriale: 100% Dun/fjær

- Maks utvendig lengde: 125 cm

- Maks utvendig bredde: 50 cm

- Vaskes på 40°C, bruk nøytralt vaskemiddel uten blekemiddel. Tørketromle på middels varme med tennisballer til fullstendig tørt.

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede