Laster ...
SKU
7072754005504

Vognpose, Voksi Carry - Sea Green/Flying

Voksi Carry gjør det lettere for deg å bære rundt på din sovende baby fra og til vognen. Den er så komfortabel sånn at babyen vil sove videre.

kr 999,00
prisguiden badge
På lager
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 799,-

Beskrivelse

Voksi Carry gjør det lettere for deg å bære rundt på din sovende baby fra og til vognen. Den er så komfortabel sånn at babyen vil sove videre. 
Vognposen har et fleksibelt lukkesystem og ferige hull til vognseler. Vognposen vokser med barnet da du kan folde den ut og utvide den. Carry Vognpose passer i de fleste vognenen på markedet.

Vognposen kan fint åpnes helt opp slik at det kan brukes som leketeppe eller stellematte.  Voksi® har testet sikkerheten til den nye Voksi® Carry i forhold til standarden for en liggdel til barnevogn (EN 1466).  Som alle andre Voksi produkter er alle materialer sertifisert i henhold til Oeko-Tex Standard 100, Class 1.Bruk den i vognen med bærebrett frem til barnet veier 9 kg, og uten bærebrett opp til 3 år

 

Produktegenskaper:

-Fleksibelt lukkesystem

- Ferdige hull til vognseler

- Vokser med barnet

- Bærebrett inkludert

 

Produktspesifikasjoner:

Fyllet er laget av resirkulert polyester.

- Oeko-Tex Standard 100, Class 1.

- Yttertekstil: 100% Bomull

- Innertekstil: 100% Bomull

- Fyll: 100% resirkluert polyester

 -

Vaskeansvining

Fjern bærebrett før vasking. Bruk nøytralt vaskemiddel uten bleking. Kan vaskes på 60 grader og tørkes i trommel på medium varme.

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede