Laster ...
SKU
11030880-GC

Vognpose, Voksi®, Urban, Grey HD Cream

Voksi® Urban er en førsteklasses vognpose designet for å holde babyen varm og komfortabel gjennom hele vinteren. Den passer perfekt for nyfødte og kan brukes helt til barnet blir 4 år. Vognposen er spesielt utformet med justerbare funksjoner for å tilpasse seg barnets størrelse og preferanser.

Tilbudspris kr 1 699,00 Kjøpt løst: kr 1 929,00
Utsolgt
 • Tilgjengelig umiddelbart
 • Rask levering
 • Gratis frakt over 999,-

Beskrivelse

En av hovedfunksjonene til Voksi® Urban er bruk av naturlige og kvalitetssikrede materialer, inkludert ull og dun. Ullen på ryggen bidrar til en behagelig temperatur og holder barnet tørt. Dunfyllingen gir enestående isolasjon mot kulde og sikrer at barnet holder seg varmt gjennom høst og vinter. Innsiden av vognposen er laget av myk bomull som gir en komfortabel liggeflate for babyen. Utenpå er vognposen dekket med BIONIC-FINISH®ECO-belegg, som naturlig avviser vann. Alle materialene i Voksi® Urban er sertifisert etter OEKO-TEX® standard 100, klasse 1, som garanterer at ingen skadelige kjemikalier brukes i produktet.

En annen praktisk funksjon er den unike utformingen av ryggåpningen. Dette gjør det enkelt å montere og bruke vognposen i vogner med ulike seler. Voksi® Urban er utstyrt med et antisklimateriale på ryggen som sikrer at posen holder seg på plass uten å skli. I tillegg følger det med en forlengerdel som enkelt kan festes på vognposen når barnet har vokst og trenger mer plass.

Når barnet er lite og ikke fyller vognposen fullt ut, kan du legge et brettet teppe i fotenden for ekstra varme og komfort. Voksi® Urban kan også brukes som en lekematte eller sitteunderlag i vognen når dynen er tatt av.

Det medfølgende myke hodeunderlaget gir ekstra komfort og beskytter stoffet under barnets hode. Snoren rundt hodeområdet kan justeres etter værforhold. Sideåpningene gir mulighet for å brette ned fronten og gir optimal ventilasjon og god oversikt når barnet sitter i vognen.

Voksi® Urban har blitt kåret til Best Premium vognpose i flere år på rad av Best i test og er en favoritt blant mange familier.

 

Produktegenskaper:

- Passer for nyfødte og barn opp til 4 år.

- Naturlige og kvalitetssikrede materialer, inkludert ull og dun.

- Ull på ryggen for behagelig temperatur og tørrhet.

- Dunfylling for unik isolasjon mot kulde.

- Myk bomull på innsiden for komfort.

- BIONIC-FINISH®ECO-belegg for naturlig vannavvisning.

- OEKO-TEX®standard 100, klasse 1-sertifisert.

Passer til 5-punktssele

- Pustende, Vindtett, Vannavvisende

- Produktkompatibilitet: Alle barnevogner

- Sesong: Høst, Vinter

 

Materialer:

- Yttermateriale:100%

- NylonInnermateriale:100% bomull

- Fyllmateriale under:100% ull

- Fyllmateriale over:80% Dun 20% fjær

- Fyllmateriale: Dun/fjær med ull i ryggen

- Maks utvendig lengde:112 cm

- Maks utvendig bredde:51 cm

 

Vask:

- Overdel: Vaskes på 40°C, bruk nøytralt vaskemiddel uten blekemiddel.  Tørketromle på middels varme med tennisballer til fullstendig tørt.

- Forlengerdel: Vaskes på 40°C ull program, bruk vaskemiddel for ull, unngå blekemidler. Tørketromle på medium varme med tennisballer til fullstendig tørt.

- Bakdel: Vaskes på 40°C ull program, bruk vaskemiddel for ull, unngå blekemidler. Tørketromle på lav varme med tennisballer til fullstendig tørt

You may be also interested in following products

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede