• Hjem
 • BedBox - Limited Edition

Limited edition BedBox™  - kun hos Babycare.no!

Her får du en BedBox™ i en absolutt nydelig Cappucino farge. Babycare.no har i et samarbeid med den anerkjente Nordstrom kjeden i USA, spesialbestilt en limited edition av Bedbox fra Stokke som vi er helt alene om i Europa. Ønsker du noe spesielt til ditt barn, så er det denne du skal ha. Fargen passer begge kjønn akkurat like godt. Begrenset antall. 

JetKids by Stokke® BedBox Stardew er en variant av JetKids BedBox, som er en reisekoffert og sitte- eller soveplattform for barn under flyreiser. Denne spesifikke varianten er designet i samarbeid med Stardew, en populær indie-farmingsimulator for dataspill. JetKids by Stokke® BedBox Stardew har et spesielt design inspirert av Stardew-spillet. Den har en frisk og fargerik estetikk med bilder av karakterer og elementer fra spillet.

 

 

« Verdens eneste sittekoffert for barn som også kan brukes som en seng eller fotstøtte under flyvninger.»

 

Dette uunnværlige reisetilbehøret kombinerer skandinavisk stil og flyvningsinspirert design med praktiske funksjoner for hele reisen. Det lar barnet hvile komfortabelt eller sove under lange og korte flyvninger. BedBox™ er morsom og funksjonell, med rikelig med oppbevaringsplass til barnets eiendeler. Når kofferten er pakket, kan barnet sitte på den (eller du kan dra barnet på den) gjennom flyplassen for stressfri transport. Når lampen for sikkerhetsbelte slukkes, kan du forvandle BedBox™ fra en koffert til en seng i fem enkle trinn. Sittekofferten er for barn fra 3 til 7 år, og sengefunksjonen er best egnet for barn over 2 år. Offisielt godkjent av mange flyselskaper.

 

Kjøp limited edition her

Laster ...

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede