• Teaser image

BESAFE BEYOND

Lanseres 2024

 

BeSafe Beyond er resultatet av fire års dedikert arbeid, designet for å imøtekomme alle dine behov når det gjelder sikkerhet, innovasjon og fleksibilitet – alt i ett enkelt system. 

Dette bilstolsystemet bygger på én base med to roterende seter som overskrider dagens standarder. Besafe har et mål om å sikre at flere barn sitter bakovervendt så lenge som mulig.

BeSafe Beyond tilbyr et roterende system som gjør det enkelt å velge det sikreste alternativet, og gjør det mulig å opprettholde bakovervendt posisjonering helt opp til 6 år.

En stor prioritet hos Besafe er barnets sikkerhet. Med det nyskapende systemet kan babyer trygt ligge flatt under reisen. 

BeSafe Beyond gir rom for vekst og sikrer trygghet og komfort for barnet ditt fra nyfødt til cirka 6 år. Med dette systemet kan du være sikker på at barnet ditt reiser trygt gjennom alle viktige utviklingsfaser. 

 

BeSafe Beyond - et bilstolsystem som tar hensyn til alle dine behov og prioriterer ditt barns sikkerhet og komfort på veien.

 

 

FAQ

Hva gjør Besafe Beyond unikt sammenlignet med andre bilseter på markedet?
Besafe Beyond er den første bilstolen på roterende base som har godkjenning helt opptil 125 cm og 22 kg.  Deres nyeste innovasjon, Active Lay Flat TM, sørger for at babyen din reiser trygt, selv i liggende stilling. Om uhellet er ute, vil babystolen automatisk bevege seg til sittende stilling slik at babyen får den riktige vinkelen som trengs. Dette gjør Besafe Beyond til et banebrytende valg for foreldre som ønsker både bekvemmeligheten med en roterende base og muligheten til å bruke setet gjennom hele barnets vekstperiode. Denne unike funksjonen kombinert med avansert sikkerhetsteknologi gjør Besafe Beyond til et toppvalg for foreldre som prioriterer både komfort og sikkerhet for sine barn.

Hvordan sikrer Besafe Beyond riktig installasjon i bilen, og er det kompatibelt med alle biler?
Besafe Beyond kan installeres i de fleste biler enten ved hjelp av bilens setebelte eller med ISOfix-basen. Det har også en fargeindikator som viser riktig installasjon, noe som gjør det enkelt for foreldre å sikre korrekt montering. Det er imidlertid viktig å sjekke bilens kompatibilitet og følge produsentens instruksjoner nøye for optimal sikkerhet.

Hvordan kan foreldre vedlikeholde Besafe Beyond for å sikre at det opprettholder optimal ytelse og sikkerhet over tid?
For å opprettholde optimal ytelse og sikkerhet, anbefales det å regelmessig inspisere setet for skader eller slitasje, rengjøre det i henhold til produsentens instruksjoner, og forsikre seg om at det er riktig installert i bilen for hver bruk. Dette bidrar til å forlenge levetiden til Besafe Beyond og sikre kontinuerlig sikkerhet for barnet.

Laster ...

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede