Babyzen Vognposer

(10)
Laster ...
Bruk synkende rekkefølge Bruk synkende rekkefølge
 1. Vognposen er spesielt utformet for å passe BABYZEN™ YOYO barnevogn, og den er laget av myke og varme materialer som vil gi en komfortabel opplevelse for ditt barn. Den er også utstyrt med en justerbar hette som kan beskytte hodet og ansiktet mot vinden og kulden.

  kr 1 199,00
 2. Babyzen YOYO, Vognpose, Taupe
  • -50%

  YOYO vognpose er foret med en myk fleece og gir optimal komfort og bevegelsesfrihet, sammen med god ventilasjon for å kontrollere varmen. Vognposen festes enkelt til Yoyo sete og den har fempunktssele for å sikre at babyen din forblir i en komfortabel og trygg stilling.

  Tilbudspris kr 749,00 Kjøpt løst: kr 1 499,00
 3. Vognpose, Babyzen Yoyo, Grå
  • -50%

  Designet slik at barn kan holde seg varme i YOYO. Takket være sherpa-fôret, gir YOYO vognpose optimal beskyttelse.

  Tilbudspris kr 749,00 Kjøpt løst: kr 1 499,00
 4. Designet slik at barn kan holde seg varme i YOYO. Takket være sherpa-fôret, gir YOYO vognpose optimal beskyttelse.

  kr 1 499,00
 5. Vognposen er spesielt utformet for å passe BABYZEN™ YOYO barnevogn, og den er laget av myke og varme materialer som vil gi en komfortabel opplevelse for ditt barn. Den er også utstyrt med en justerbar hette som kan beskytte hodet og ansiktet mot vinden og kulden.

  kr 949,00
 6. Vognposen er spesielt utformet for å passe BABYZEN™ YOYO barnevogn, og den er laget av myke og varme materialer som vil gi en komfortabel opplevelse for ditt barn. Den er også utstyrt med en justerbar hette som kan beskytte hodet og ansiktet mot vinden og kulden.

  kr 1 199,00
 7. Designet slik at barn kan holde seg varme i YOYO. Takket være sherpa-fôret, gir YOYO vognpose optimal beskyttelse.

  kr 1 099,00
 8. YOYO vognpose er utformet slik at barn kan holde seg varme i sin YOYO takket være sherpa-fôret, som gir optimal beskyttelse. I veldig kaldt vær holder fleecehetten med snøring babyen din enda varmere. For å tilpasse seg alle årstider er hetten vendbar og den øvre delen av fotposen er fullt avtagbar.

  kr 1 499,00
 9. YOYO vognpose er utformet slik at barn kan holde seg varme i sin YOYO takket være sherpa-fôret, som gir optimal beskyttelse. I veldig kaldt vær holder fleecehetten med snøring babyen din enda varmere. For å tilpasse seg alle årstider er hetten vendbar og den øvre delen av fotposen er fullt avtagbar.

  kr 1 199,00
 10. YOYO vognpose er utformet slik at barn kan holde seg varme i sin YOYO takket være sherpa-fôret, som gir optimal beskyttelse. I veldig kaldt vær holder fleecehetten med snøring babyen din enda varmere. For å tilpasse seg alle årstider er hetten vendbar og den øvre delen av fotposen er fullt avtagbar.

  kr 1 199,00
Bruk synkende rekkefølge Bruk synkende rekkefølge

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede