• Hjem
 • På Reise Med Barn

Reise med små barn

Det kan være utfordrende å reise med små barn. Men heldigvis finnes det masser og tips og triks som kan gjøre reisen mer behagelig både for foreldre og barn. God planlegging er alfa og omega når man skal på tur med barn. I denne artikkelen går vi gjennom noen utfordringer du kan møte, og ikke minst ser vi på hvordan du kan løse disse så praktisk som mulig.1) En god reisetrille

En god reisetrille kan virkelig gjøre turen enklere. Som med alt annet i verden har alle de forskjellige trillene på markedet forskjellige funksjoner. Skal man ut å fly bør man passe på at reisetrillen kan tas med som håndbagasje. Dette forenkler tiden på flyplassen betraktelig, det kan også være betryggende for barnet å kunne ha trillen sin tilgjengelig som en "base" uansett hvor i verden barnet måtte befinne seg. Trillen bør også være enkel å slå opp, gjerne med god plass i handlekurven under, og pass på at trillen har en god solskjerm som kan skjerme for vær og vind.

2) En god reiseseng

En god reiseseng kan være utrolig praktisk. Og her som med reisetriller handler det om hvilke behov du har på reisen. Trenger du at reisesengen kan bli så liten som mulig? Hvor viktig er barnets komfort? (hvor mye skal barnet bruke sengen). Skal du bruke den flere steder slik at den bør kunne slås samme og fraktes enkelt fra plass til plass? Under har vi samlet noen av våre favoritter. Om sengen skal ta minst mulig plass er
Cloudsleeper™ fra Stokke vår favoritt. Skal sengen kunne slås raskt opp og gjerne med mulighet for å justere høyden går vi for Aermoov sin reiseseng. Trenger du en reiseseng som varer i mange, mange år og med høy komfort ville vi sett til BabyBjørn sin bestselger!

3) Mat og drikke


Mat og drikke sier seg selv. Men det kan kreve litt mer planlegging når man er på reise. Ofte har man litt mindre tid, og litt mindre plass. Det har fort for at det kan bli litt søl, og da finnes det noen gode produkter og forhåndsregler man kan tenke gjennom. Hva med å forberede måltider på forkant i smoothieposer? En enkel smekke som kan rengjøres raskt er lurt. Våtservietter også! Vi anbefaler også å ta med seg en sølefri kopp og gjerne et enkelt bestikk i silikon. Det tar lite plass og er enkelt å rengjøre.

4) Underholdning

Å reise langt kan være slitsomt og kjedelig for store og små. Derfor kan det være smart å ta med favorittbamsen eller noe underholdning for de minste. Gjerne noe som ikke tar mye plass og som kan være med overalt. For de aller minste kan det være nok med en rangle eller en liten bamse, mens de litt større kan slå to fluer i en smekk med de praktiske koffertene fra Jetkids for eksempel. 

Laster ...

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede