• Hjem
 • Pleie for mor og barn

Plei mor og barn med kjærlighet og omsorg

Å velge de rette produktene for både mor og barn er essensielt for å skape en trygg og kjærlig omsorgsopplevelse. SoKind er et merke som forstår denne viktigheten og tilbyr et utvalg av produkter som er laget med omtanke for både mor og barns behov. I denne artikkelen vil vi utforske noen av SoKinds fantastiske produkter som kan berike pleierutinene for både mor og barn.

SoKind Babysjampo: Mild Rens for Delikat Hår og Hodebunn

Babys hår og hodebunn er skånsomme og trenger spesiell pleie. SoKind Babysjampo er formulert med kjærlighet og omtanke. Den gir en mild rengjøring uten å irritere babyens følsomme hodebunn. Den etterlater babyens hår rent og velduftende.

SoKind Hudpleiesett: Alt-i-ett omsorg for babyens hud

SoKind Hudpleiesett for babyer er en komplett løsning for babyens hudpleiebehov. Dette settet inkluderer produkter som babyvask, babyolje, kroppslotion og bleiekrem, alt laget med skånsomhet og kjærlighet for babyens delikate hud. Disse produktene er fri for skadelige kjemikalier og gir en trygg og beroligende opplevelse for babyen.

Mødre fortjener også omsorg og egenomsorg. SoKind Hudpleiesett for mor gir mor muligheten til å ta vare på sin egen hud med produkter som fuktighetskrem, kroppsolje og andre beroligende formler. Dette settet gir mødre muligheten til å pleie seg selv samtidig som de tar vare på babyen.

SoKind Repair Balm: Beroligende pleie for sår og tørr hud

SoKind Repair Balmer et fuktighetsgivende multiprodukt som er spesielt designet for å være på din egen eller babyens hud. Den er ideell for å behandle tørrhet eller rødhet. Den er også flott for å beskytte babyens hud mot vær og vind.

Pure Kindness kan brukes i forbindelse med amming. Den fungerer som forebyggende og reparerende brystvortebalsam som ikke krever avvasking før babyen ammes. Dette gjør det enkelt og praktisk for mødre å bruke produktet uten bekymring for babyens velvære. Trygg for både mor og baby!

SoKind Bodylotion: Silkeaktig mykhet for babyens hud

SoKind Bodylotion gir babyens hud en silkeaktig mykhet som varer hele dagen. Den er skånsom og ikke-irriterende, og den er ideell for å opprettholde babyens sunne hudbarriere. Den er raskt absorberende og gir næring til babyens hud uten å etterlate en klissete følelse.

Formulert skånsomt og beriket med vitamin E og Jojoba Extract, tilbyr den en beroligende og helbredende effekt på irritert hud, samtidig som den kan brukes både på kropp og ansikt. Den fuktighetsgivende babylotionen kan brukes daglig og gjør huden myk, smidig og gir optimal fuktet. 

SoKind Belly Sheets: Pleie for gravide mager

SoKind Belly Sheets er spesielt utviklet for gravide mager. De gir fuktighet og pleie til området rundt magen, noe som kan bidra til å redusere kløe og stramhet som ofte oppstår under graviditeten. Dette produktet gir ekstra kjærlighet og omsorg til vordende mødre.

Huden på magen gjennomgår en utrolig forvandling mens den vokser og senere når den trekker seg sammen. SoKind Sheet Masks er skapt med omsorg og inneholder en unik kombinasjon av Aloe Vera, Kokosnøttekstrakt og Agurk. Sammen gir disse ingrediensene pleie, fuktighet og en kjølende effekt til den anstrengte og kløende huden på en høygravid mage.

Sheet Maskene er ikke bare ideelle under svangerskapet, men kan også brukes på magen etter fødselen. Huden trenger fortsatt fuktighet mens den trekker seg sammen, og Sheet Masks frs SoKind gir akkurat det.

SoKind Fuktighetskrem Love Lines: Pleie for elskede strekkmerker

SoKind Fuktighetskrem Love Lines er spesielt formulert for å hjelpe med å redusere synligheten av strekkmerker. Den gir fuktighet og næring til huden, og gir en ekstra dose omsorg for mødre som ønsker å ta vare på sin egen hud mens de tar vare på babyen.

Regestril™, sammensatt av ekstrakter fra lima bønner og peptider, virker ved å lysne pigmentering og reparere huden i og rundt strekkmerker, noe som gjør dem mye mindre merkbare. Samtidig stimulerer peptidene kollagenproduksjonen, forbedrer fastheten i huden og reparerer og jevner ut det skadede vevet, noe som gjør det perfekt for pleie etter keisersnitt også.

Teksturen til Love Lines kan best beskrives som luftig og luftig som en sufflé. Dens merkbare effektivitet på strekkmerker, kombinert med dens evne til å gi fuktighet og elastisitet, gjør Love Lines til et produkt som mange kunder vender tilbake til gang på gang.

SoKind er et merke som forstår betydningen av omsorg og kjærlighet i hverdagen til mor og barn. Deres produkter er laget med kvalitet og omtanke, og de er designet for å gi en trygg og behagelig opplevelse. Velg SoKind for å pleie både mor og barn med kjærlighet og omsorg.

Laster ...

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede