Stokke® Snoozi™

Når den nyfødte kommer til verden, vil man gjerne ha den så nær seg som mulig. Om du leter etter drømmebabysengen – er Stokke® Snoozi™ er den ultimate løsningen. Med en unik vri på den tradisjonelle babysengen som ikke bare gir komfort, men også vokser med barnet ditt.

Luftig og lett design

Stokke® Snoozi™ er skapt med omsorg og oppmerksomhet på detaljer. Med sin luftige og lette konstruksjon omfavner den din nyfødte i en myk oval form. Den faste, komfortable madrassen og de pustende materialene sikrer at din lille kan hvile og sove fredelig, uansett hvor i hjemmet dere befinner dere.

 

 

Vokser med barnet

Det som virkelig gjør Stokke® Snoozi™ til et must-have, er dens evne til å tilpasse seg barnets vekst. Start med den høye nyfødtposisjonen de første 6 månedene, og senk deretter madrassen etter behov. Med en maksimal vektgrense på 15 kg, kan Snoozi™ følge barnet ditt gjennom de tidlige utviklingsstadiene.

Kvalitet og bærekraft

Stokke® Snoozi™ er laget av førsteklasses materialer med tanke på både kvalitet og bærekraft. De FSC®-sertifiserte trebenene og den solide aluminiumsrammen gir stabilitet og sikkerhet. Hovedtekstilet, laget av 100% resirkulert polyester, er både skånsomt mot barnets hud og en bevissthet mot miljøet.

Praktisk for familier på farten

For aktive familier som er mye på farten, er Stokke® Snoozi™ det perfekte følgesvenn. Med sin lette konstruksjon og enkel montering på bare noen få minutter, er det enkelt å ta med seg overalt. Og med den praktiske reisebagen, kan Snoozi™ være med på alt fra dagsturer til feriereiser.

 

 

Trygg og fri for skadelige stoffer

Stokke® Snoozi™ har gjennomgått grundig sikkerhetstesting for å sikre at det oppfyller de strengeste standardene. Med Stokke® Snoozi™ kan du med sikkerhet gi din lille en trygg og komfortabel søvnopplevelse.

Gi ditt nyfødte barn den beste starten på livet med Stokke® Snoozi™ - en babyseng som ikke bare gir søvn, men vokser med barnet ditt. Opplev komfort, kvalitet og bærekraft i ett produkt.

Laster ...

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede