• Hjem
 • Thule Urban Glide 4-wheel

Thule Urban Glide 4-wheel

Thule Urban Glide med fire hjul er den perfekte følgesvennen for aktive foreldre som ønsker å navigere gjennom bygater og utforske variert terreng med letthet. Denne barnevognen er designet med fokus på komfort, funksjonalitet og ytelse, og den leverer på alle områder.

Enestående stabilitet og manøvrerbarhet

Med sitt firehjuls design tilbyr Thule Urban Glide enestående stabilitet og manøvrerbarhet, slik at du kan gli gjennom trange passasjer og overfylte områder uten problem. Uansett om du tar en spasertur i byen eller utforsker skogsstier, vil du oppleve jevn og behagelig kjøring takket være den overlegne fjæringen fra de luftfylte dekkene.

Praktisk og romslig

En av de fremtredende egenskapene til Thule Urban Glide er dens imponerende lastekapasitet på 10 kg, som gir deg nok plass til å ta med alt du trenger på dine eventyr. Den praktiske bremsen med vrihåndtak gir deg jevn hastighetskontroll uansett terreng, mens den kompakte enhåndsfoldingen gjør oppbevaring og transport enkelt, selv for de mest aktive foreldrene.

Opplev den ultimate kombinasjonen av komfort, funksjonalitet og ytelse med Thule Urban Glide med fire hjul - din perfekte følgesvenn for alle slags eventyr, uansett hvor du går.

Testet til det ytterste på Thule Test Center™

På Thule Test Center™ i Hillerstorp i Sverige, sikrer den strenge interne testingen at produktene våre kan håndtere de tøffeste forholdene. Barnevognene våre er tross alt laget for de viktigste menneskene i verden. Nedenfor er bare noen av de mange testene vi gjennomfører.

Materialer

Alle barnevognene og tilbehøret er laget av tekstiler og materialer fri for skadelige stoffer, slik at du kan føle deg trygg på å bruke dem sammen med din nyfødte. Dette sikrer at Thule Urban Glide ikke bare er et praktisk og funksjonelt valg, men også et sikkert og pålitelig valg for deg og din lille.

 

FAQ

Hvordan skiller Thule Urban Glide med fire hjul seg fra andre barnevogner når det gjelder manøvrerbarhet og stabilitet?
Thule Urban Glide med fire hjul skiller seg ut med sin enestående manøvrerbarhet og stabilitet, takket være det firehjuls designet. Denne egenskapen gjør det mulig å navigere gjennom trange passasjer og overfylte områder med letthet, enten det er på bygater eller ulendt terreng, og gir en jevn og komfortabel kjøretur for både foreldre og barn.

Hvilke funksjoner gjør Thule Urban Glide med fire hjul til et praktisk valg for aktive foreldre?
Thule Urban Glide med fire hjul tilbyr en imponerende lastekapasitet på 10 kg, som gir foreldre rikelig med plass til å ta med alt de trenger på sine eventyr. Den praktiske bremsen med vrihåndtak gir jevn hastighetskontroll uansett terreng, og den kompakte enhåndsfoldingen gjør oppbevaring og transport enkel, selv for de mest aktive foreldrene.

Hvordan sikrer Thule Urban Glide med fire hjul sikkerhet og pålitelighet for barnet, og hva slags testing gjennomgår den?
Thule Urban Glide med fire hjul gjennomgår strenge holdbarhetstester på Thule Test Center™ i Hillerstorp, Sverige, for å sikre at den kan håndtere de tøffeste forholdene. Dette inkluderer test av manøvrerbarhet, stabilitet og holdbarhet under ulike forhold, samt testing av materialer og tekstiler for å sikre at de er fri for skadelige stoffer. Dette sikrer at Thule Urban Glide oppfyller de høyeste standardene for sikkerhet og pålitelighet for både foreldre og barn.

Laster ...

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede