• Hjem
 • Utstyr for å gjøre ammingen lettere

Utstyr for å gjøre ammingen lettere

Selv om amming er en helt naturlig prosess, kan det også være utfordrende til tider. Heldigvis finnes det en rekke hjelpemidler og utstyr tilgjengelig som kan gjøre ammingen lettere og mer komfortabelt for både mor og barn. I denne guiden skal vi utforske noen nyttige produkter som kan bidra til å gjøre ammingen til en mer behagelig opplevelse for både deg og din baby.

BBhugme Gravid- og ammepute

En god gravid- og ammepute kan være uvurderlig for støtte og sikre en komfortabel amming. BBhugme Gravid- og Ammepute er spesielt designet for å tilby støtte og avlastning under graviditeten og etter fødselen. Med sin justerbare form og myke, støttende materialer, gir denne puten komfortabel støtte under amming, noe som kan bidra til å redusere belastningen på rygg, nakke og skuldre.

Les mer om BBhugme Gravid- og Ammepute her.

CozyFix ammepute

CozyFix Ammepute er et annet flott alternativ for mødre som ønsker ekstra støtte og komfort under ammingen. Denne puten er utformet med tanke på både mor og baby, med en ergonomisk form som fremmer riktig ammeposisjon og en myk, polstret overflate for økt komfort. CozyFix Ammepute er også justerbar, slik at den kan tilpasses individuelle preferanser og behov.

Les mer om CozyFix Ammepute her.

Elvie Stride Double elektrisk brystpumpe

Elvie Stride Double er en håndfri elektrisk brystpumpe i sykehuskvalitet som frigjør deg fra stikkkontakter og ledninger. Brystpumpen er kraftig, samtidig som den går ultrastille. Med en vekt på mindre enn 150 g per kopp føles brystpumpen lett og kompakt mens du samler melk. Elvie Strider kan kobles til Pump with Elvie - appen for å fjernstyre pumpen din, justere intensitetsinnstillingene og holde oversikt over pumpehistorikken din.

Les mer om Elvie Stride Double Elektrisk Brystpumpe her.

Lola&Lykke - elektrisk brystpumpe

En annen flott brystpumpealternativ er Lola Lykke Elektrisk Brystpumpe. Denne pumpen er designet med fokus på effektivitet og komfort, og tilbyr justerbare innstillinger og myke silikonputer for en skånsom og tilpasset pumping. Med et kompakt design og enkel betjening er den ideell for mødre som trenger en pålitelig pumpe både hjemme og på farten. Den enkle elektriske brystpumpen trykker ikke bare ut melk, den har også et innebygd minne for å registrere pumpeøkter som er ideelt for å etablere en pumperutine! 

Les mer om Lola Lykke Elektrisk Brystpumpe her.

Elvie Double

Elvie Pump Dobbel er designet for å være stille og komfortabel, slik at du kan pumpe når som helst og hvor som helst uten å forstyrre andre eller føle deg ubekvem. Den har syv ulike pumpeinnstillinger, slik at du kan tilpasse pumpingen til dine individuelle behov og preferanser. Elvie Pump Dobbel er en smart, tynn, bærbar elektrisk brystpumpe med 150 ml kapasitet. Elvie Pump passer diskret inn i BH-en og styres enkelt med Elvie-appen for en sømløs handsfree-opplevelse.

Les mer om Elvie Double her.

Dr.Brown manuell brystpumpe

Den manuelle brystpumpen fra Dr.Brown har en myk og fleksibel kopp som bruker en lett og forsiktig kompresjonsteknikk. Dette gjør opplevelsen svært behagelig for mor. Brystpumpen består av få deler - som er enkle å ta fra hverandre og sette sammen. Den er med andre ord svært brukervennlig. Bruken av pumpen er helt stille, så den forstyrrer ikke babyen under amming. Flasken gjør det også mulig å lagre melken dersom du ønsker det.

Les mer om Dr.Brown manuell brystpumpe her.

Baby Brezza Formula Pro Advanced

For mødre som kombinerer amming med flaskemating eller som av andre grunner må gi barnet sitt morsmelkerstatning, kan Baby Brezza Formula Pro Advanced være et uvurderlig verktøy. Denne innovative maskinen blander og varmer opp babymat raskt og nøyaktig, slik at du kan tilberede en flaske med ett trykk på en knapp. Dette sparer tid og gjør matingen mer praktisk, spesielt på travle netter eller når du er på farten.

Les mer om Baby Brezza Formula Pro Advanced her.

Bravado - Amme-BH

En annen viktig del av ammeutstyret som ikke bør overses, er amme-BH-en. En komfortabel og funksjonell amme-BH er avgjørende for en behagelig ammeopplevelse. Det sømløse designet og det myke, pustende stoffet gjør Bravado amme-BH ideell for daglig bruk. Med praktiske funksjoner som enkel tilgang til brystet og justerbare stropper, gir denne BH-en både støtte og bekvemmelighet. Ved å investere i en god kvalitetsamme-BH kan mødre føle seg trygge og komfortable under ammingen, uansett hvor de er.

Les mer om Bravado Amme-BHer her.

Fordeler med å benytte praktiske hjelpemidler

Å benytte seg av praktiske hjelpemidler kan virkelig gjøre en forskjell i din ammeopplevelse. Enten du trenger å spare tid med en maskin til å blande morsmelkerstatning, pumpe melk effektivt med en brystpumpe, eller oppnå ekstra støtte og komfort med en ammepute, har hvert produkt blitt designet med tanke på å gjøre ammingen lettere og mer behagelig for både mor og barn. Ved å investere i disse hjelpemidlene kan du ikke bare forbedre din egen ammeopplevelse, men også skape en mer avslappet og positiv atmosfære for den lille. Utforsk disse produktene nærmere gjøre ammeopplevelsen til en enklere og behagelig prosess.

 

 

Andre produkter

Laster ...

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede