Hold vinterkulden utenfor med disse fantastiske vinterposene

Er du på utkikk etter den ultimate vinterposen som kombinerer stil, komfort og funksjonalitet? Da trenger du ikke lete lenger! Vi presenterer stolt et utvalg av førsteklasses vognposer fra to av de mest anerkjente merkene på markedet: Voksi og Easygrow. La oss utforske noen av de mest bemerkelsesverdige modellene som vil holde ditt barn varmt og komfortabelt gjennom hele vinteren.

1. Voksi Urban: Urban eleganse for moderne foreldre

Voksi Urban er en elegant og allsidig vognpose som kombinerer stil og funksjonalitet på en perfekt måte. Denne vognposen er designet med moderne foreldre i tankene og tilbyr en koselig og komfortabel opplevelse for barnet ditt, uansett værforhold. Med miljøvennlige materialer, justerbar lengde og enkel rengjøring, er Voksi Urban et flott valg for de som ønsker å holde barnet sitt varmt og trygt i vognen, samtidig som de setter pris på estetikken i sitt moderne design.

Vognposen passer godt til nyfødte babyer og frem til barnet blir 4 år. Den unike utformingen av ryggåpningen gjør at denne vognposen lett kan monteres og brukes i vogner med ulike seler. Voksi Urban er kåret til Best Premium vognpose i flere år på rad av Best i test og beste vinterpose av Testfamilien, og er mange familiers favoritt.

2. Voksi Explorer: Utforsk uten begrensninger

Voksi Explorer er skapt for eventyrlystne familier som ikke lar været hindre dem. Den er pålitelig og robust, og designet for å tåle ulike værforhold. Denne vognposen er utstyrt med slitesterke materialer som takler alle slags værforhold, og gir barnet ditt en trygg og varm oase mens dere utforsker verden sammen. Explorer er den perfekte følgesvennen for alle utendørsentusiaster.

Vognposen kan brukes fra nyfødt til barnet blir 3 år. Voksi Explorer er utviklet med et mål om å kombinere alle de mest etterspurte funksjonene i en sovepose som både er bilstolpose og vognpose, og som kan brukes hele året.

3. Voksi Adventure North: Ekstrem beskyttelse i kulden

Når vinteren setter inn, er Voksi Adventure den ultimate vognposen for å holde barnet ditt varmt og trygt. Den er utstyrt med førsteklasses dun og et vannavstøtende ytre som tåler ekstreme kuldegrader. Med Voksi Adventure kan du være trygg på at barnet ditt vil holde seg varmt og komfortabelt selv på de kaldeste vinterdagene. Den gir pålitelig beskyttelse mot kulde og vind, slik at dere kan utforske vinterens gleder sammen med trygghet og komfort.

Vognposen kan brukes frem til barnet er 3 år og passer for familier som liker å utforske naturen og tilbringe mye tid ute sammen. Materialene i denne vognposen kan sammelignes med en tykk og myk dunjakke, og de myke stoffene gjør at vognposen enkelt kan pakkes rundt kroppen til barnet. 

4. Voksi City: Stilig og praktisk

Voksi® City er vognposen som holder barnet ditt varmt og trygt igjennom høst- og vintersesongen, og er skapt med den urbane livsstilen i tankene. Den kombinerer moderne design med funksjonalitet, og gir barnet ditt en komfortabel og koselig plass under alle slags forhold. Den er laget av miljøvennlige materialer og har en justerbar lengde for å tilpasses barnets vekst. Med Voksi City kan du enkelt ta barnet ditt inn og ut takket være den praktiske glidelåsen. Utforsk byen med stil og komfort med Voksi City som din pålitelige følgesvenn.

Vognposen passer godt til nyfødte babyer og frem til barnet blir 4,5 år, og er utformet med en rekke detaljer som gjør at den kan justeres etter barnets størrelse og preferanser.

5. Easygrow Nature: Bærekraft og komfort i én

Easygrow Nature er en klassiker og har vært på markedet lenge, men i år kommer den som en ny og forbedret modell.  En ny rygg og seleløsning på Nature, som gjør at den vil passe i alle vogner, og i alle typer seler. Easygrow Nature er valget for miljøbevisste foreldre som ønsker å gi barnet sitt en trygg og bærekraftig start på livet. Den er laget av økologisk bomull og med et bambusfôr som gir overlegen komfort og pusteevne. Nature er den perfekte vognposen for de som verdsetter både barnets velvære og planetens helse. Den er allergivennlig og skånsom mot sensitiv hud. Easygrow Nature er det perfekte valget for miljøbevisste foreldre som ønsker å gi sitt barn en koselig og trygg opplevelse, samtidig som de tar vare på planeten vår. Utforsk naturen med tillit ved hjelp av Easygrow Nature.

6. Easygrow Norse: Stilig beskyttelse mot kulden

Easygrow Norse er en vognpose som skiller seg ut med sitt moderne design og førsteklasses komfort. Denne vognposen gir barnet ditt en koselig og beskyttet plass i vognen, samtidig som den har et stilrent utseende. Med en ekstra lang "hood" gir Norse ekstra beskyttelse mot kulde og vind, og den bidrar til å holde barnet ditt varmt og komfortabelt i ulike værforhold. Norse er en flott kombinasjon av funksjonalitet og estetikk for moderne foreldre på farten.

Easygrow Norse har ull i ryggen, som er gull verdt både på kalde vintre og på mildere høstdager. Ull har den fantastiske egenskapen at det er varmeregulerende. Det vil si at det varmer når barnet trenger det, og virker svalende om det skulle bli varmt. Med forlengerdelen blir Norse hele 130 cm, blant de aller lengste vognposene på markedet.

Oppsummering

Både Voksi og Easygrow har imponerende vognposer i sitt sortiment, som tilbyr komfort og beskyttelse for barnet ditt i alle slags værforhold. Når du velger den rette vognposen, bør du vurdere klimaet i ditt område, barnets alder, og dine egne preferanser når det gjelder stil og funksjonalitet. Uansett hvilken modell du velger, kan du være trygg på at både Voksi og Easygrow er dedikert til å gi ditt barn den tryggheten og komforten det fortjener, uansett hva været har å by på.

 

Laster ...

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede