Thule Urban Glide 3

(5)
Laster ...
Bruk synkende rekkefølge Bruk synkende rekkefølge
 1. Et snack tray holder barnets mat og drikke innen rekkevidde og kan enkelt plasseres på enten venstre eller høyre side av barnevognen. Det kan også vippes bort for at barnet skal komme seg enkelt inn og ut.

  Kompatibel med : Thule Urban Glide 3 single, Thule Urban Glide 3 double, Thule Urban Glide 4-Wheel

  kr 649,00
 2. Thule Urban Glide 3 representerer den optimale og ikoniske barnevognen som takler alle typer terreng i sin fulle størrelse. Den er ideell for både nyfødte og småbarn. Den har blitt oppgradert med ekstra komfortfunksjoner, inkludert innebygd benstøtte, et behagelig sete som kan justeres i oppreist stilling, og en full kalesje med ventilasjon. Dette sikrer en komfortabel kjøretur hele dagen, uansett hvor du beveger deg.

  kr 13 298,00
 3. Thule vognbøyle gir barnet noe behagelig og sikkert å holde fast i under trilleturen. Vognbøylen kan vippes bort for at barnet slik at de kan komme seg enkelt inn og ut av barnevognen. Vognbøylen har en enkel klikkmontering og -fjerning, og er laget av slitesterke og bitesikre materialer.

  Kompatibel med: Thule Urban Glide 3 single, Thule Urban Glide 3 double, Thule Urban Glide 4-Wheel

  kr 479,00
 4. Beskytt barnet ditt mot regn og vind med Thule regntrekk! Det formsydde regntrekket gir optimal beskyttelse og er laget av vanntett materiale og har ventilasjonshull for god luftsirkulasjon. Det er enkelt å montere. Med dette regntrekket kan du trygt ta med barnet ditt ut på tur uansett værforhold.

  Kompatibel med: Thule Urban Glide 2 single, Thule Urban Glide 3 single, Thule Urban Glide 4-Wheel, Thule Glide 2

  kr 649,00
 5. Thule Urban Glide 3 representerer den optimale og ikoniske barnevognen som takler alle typer terreng i sin fulle størrelse. Den er ideell for både nyfødte og småbarn. Den har blitt oppgradert med ekstra komfortfunksjoner, inkludert innebygd benstøtte, et behagelig sete som kan justeres i oppreist stilling, og en full kalesje med ventilasjon. Dette sikrer en komfortabel kjøretur hele dagen, uansett hvor du beveger deg.

  kr 9 799,00
Bruk synkende rekkefølge Bruk synkende rekkefølge

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede