Tilbehør

(18)
Laster ...
Bruk synkende rekkefølge Bruk synkende rekkefølge
 1. Trekk som beskytter mot vind og kulde, og holder den lille varm og trygg i sportsvognen. Trekket er lett å sette på, og har refleksstriper for bedre synlighet i mørket.

  kr 469,00
 2. Trekk som beskytter mot vind og kulde, og holder den lille varm og trygg i sportsvognen. Trekket er lett å sette på, og har refleksstriper for bedre synlighet i mørket.

  kr 469,00
 3. Bilsetebeskyttelsen beskytter mot søl og slitasje. I tillegg har den en praktisk lomme foran for oppbevaring av små leker.

  kr 599,00
 4. Regntrekket beskytter babyen din fra vind og regn mens den bæres i babystolen på vei til bilen eller til sportsvognen. Det passer enkelt over BABY-SAFE eller PRIMO babystol og har ventilasjonshull for bedre luftsirkulasjon.

  kr 295,00
 5. Med Stay Cool seteinnlegg er du og den lille klare for behagelige turer i sommervarmen. Den plasseres raskt i din SMILE,  og nettingstoffet garanterer en oppfriskende luftstrøm for optimal temperaturregulering, for å holde barnet ditt komfortabelt hele tiden. Seteinnlegget absorberer raskt fuktighet og tørker raskt, for maksimal komfort for barnet ditt.

  kr 429,00
 6. Stay Safe sett for din SMILE III gjør deg fullkomment forberedt for den mørke årstiden.

  kr 996,00
 7. Britax Smile - Stay Safe - Refleks
  • FAVORITTPRIS!

  Når dagene blir kortere er det nye Stay Safe trekket for SMILE III det perfekte utstyret for turer i mørke og tåke. 

  kr 495,00
 8. Britax, Koppholder - Smile
  • FAVORITTPRIS!
  • 100+ SOLGTE

  Koppholderen passer like godt på begge sider av sportsvognen. Her kan du ha drikke både til deg selv og til barnet lett tilgjengelig når dere er ute på tur. Den holder drikken stående, forhindrer søl, og gjør at du kan ha hendene frie.

  kr 249,00
 9. Britax, Myggnett - Smile
  • -19%

  Myggnettet beskytter barnet mot insekter, samtidig som det gir optimal ventilasjon takket være nettingen. Myggnettet kan brukes på SMILE III-sportsvognen og på SMILE III-bagen.

  Tilbudspris kr 399,00 Kjøpt løst: kr 495,00
 10. Britax, Baksetespeil
  • FAVORITTPRIS!
  • 100+ SOLGTE

  Hold øye med den lille om bord

  kr 349,00
 11. Regntrekket beskytter barnet mot vind og regn mens det sitter i vognen. Trekket har ventilasjonshull for bedre luftsirkulasjon, og et vindu som gjør at du lett kan komme til barnet.

  kr 495,00
 12. Trekk som beskytter mot vind og kulde, og holder den lille varm og trygg i sportsvognen. Trekket er lett å sette på, og har refleksstriper for bedre synlighet i mørket.

  kr 469,00
 13. Trekk som beskytter mot vind og kulde, og holder den lille varm og trygg i sportsvognen. Trekket er lett å sette på, og har refleksstriper for bedre synlighet i mørket.

  kr 469,00
 14. Trekk som beskytter mot vind og kulde, og holder den lille varm og trygg i sportsvognen. Trekket er lett å sette på, og har refleksstriper for bedre synlighet i mørket.

  kr 469,00
 15. Trekk, Britax, Smile 5Z/4/III, Space Black
  • FAVORITTPRIS!
  • 100+ SOLGTE

  Trekk som beskytter mot vind og kulde, og holder den lille varm og trygg i sportsvognen. Trekket er lett å sette på, og har refleksstriper for bedre synlighet i mørket.

  kr 469,00
 16. Britax trekk til håndtak og bøyle Smile 2, leatherlook black
  • FAVORITTPRIS!

  Oppgrader din Smile 2 med nytt trekk til håndtaket som ser ut som lær, trekket gir ekstra godt grep og større komfort ved bruk av vognen. Som prikken over i`en medfølger det også matchende trekk til frontbøylen.

  kr 100,00
 17. Britax tilbehørspakke er spesielt laget for bakovervendte seter; baksetespeil, EZ-cling-solskjerm og bilsetebeskytter med rygg.

  kr 599,00
Bruk synkende rekkefølge Bruk synkende rekkefølge

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede